تخریب یک اثر ملی در آبادان
بدون کسب اجازه از اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آبادان، نهادی در این شهرستان اقدام به تخریب و ساخت و ساز در بخشی از «مدرسه ماندگار رازی» نمود.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آبادان با اشاره تخریب یک اثر ملی در آبادان و مراتب از طریق اداره آموزش و پرورش آبادان پیگیری شده است، اظهار نمود: بر اساس سخنان رئیس اداره آموزش و پرورش، چند سال پیش بين فرمانداری وقت، اداره آموزش و پرورش و یکی از نهادهای شهری یک تفاهمنامه سه جانبه برای واگذاری بخشی از این مدرسه به نهاد مربوطه امضا شده است.
محمد مرادی با بیان این که این گفتار تنها کلامی صورت گرفته و ما هیچگاه متن این تفاهمنامه را رؤیت نکرده ایم، افزود: بر این اساس بخشی از محوطه و ساختمان دبیرستان به نهاد مربوطه واگذار می شود.
وی اضافه نمود: اوایل سال جاری مکاتباتی با اداره آموزش و پرورش و فرمانداری داشتیم و اعلام نموديم که اتفاقات حادث شده خلاف قانون است و بایستی موضوع هر چه سریعتر منتفی شود.
مرادی تصریح نمود: متاسفانه مشاهده کردیم نهاد یاد شده همچنان به کار خود در تخریب بخشی از مدرسه و کتابخانه یاد شده و انجام ساخت وسازهایی همچون دیوار چینی و اقداماتی از این دست در آنجا ادامه می دهد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آبادان گفت: مجدد با فرمانداری آبادان مکاتبه ای در این باره انجام دادیم اما تا کنون هیچ پاسخ و یا واکنشی از سوی فرمانداری در این خصوص دیده نشده و نهاد یاد شده همچنان به کار خود ادامه می دهد.
به گزارش آبادان نیوز ، دبیرستان رازی در سال ۱۳۱۶ افتتاح شده که به عنوان یکی از نمادهای فرهنگی شهر به شمار می رود، این مدرسه در منطقه سیکلین در نزدیکی میدان انقلاب (معروف به مجسمه) واقع شده است، دبیرستان رازی در دهه ۱۳۳۰ از مراکز فعالیت های سیاسی دانش آموزی بوده است.
دبیرستان رازی در بهمن ماه سال ۱۳۹۲ با ۲۷ رای قاطع اعضای شورای عالی وزارت آموزش و پرورش در لیست آثار ماندگار ملی به ثبت رسید. ۱۷ مدرسه ماندگار در تمام کشور وجود دارد