رییس دانشگاه علمی کاربردی خوزستان: با بیان اینکه برخی شهرستانها با داشتن پتانسیلهای فراوان در ۲۰ سال گذشته از مرکز علمی کاربردی برخوردار نبودهاند،
از برنامه این دانشگاه برای تأسیس مراکز جدید در شهرهای آبادان، خرمشهر، شادگان و دشتآزادگان در سال ۹۵ خبر داد.
دکتر علیحسین حسینزاده: با توجه به رشتههای جدیدی که در بهمن۹۴ برای مراکز علمی کاربردی استان تعریف شد، حدود پنج هزار دانشجو در نیمسال دوم ۹۵ ـ ۹۴ در دانشگاه علمیکاربردی استان پذيرفته شدند.
وی از جمله رشتههای جدید در این مراکز را مهندسی برق، مهندسی مکانیک، کاردانی فنی مکانیک، کاردانی فنی ابراز دقیق، شبکههای انتقال و توزیع برق و … عنوان نمودو گفت: درخواست راهاندازی دورههای جدید در سال ۹۵ به شورای گسترش استان ارائه شده است.
در شهرهای آبادان و خرمشهر به دنبال ایجاد مرکز علمی کاربردی در زمینهی گمرکات، صادرات و واردات و در دشتآزادگان نیز طی مذاکراتی با ادارهکل فنی و حرفهای درصدد تأسیس مرکزی در زمینهی مهارتهای فنی و حرفهای مي باشيم که مناطق هویزه، سوسنگرد و حمیدیه را تحت پوشش قرار دهد.
حسینزاده تصریح نمود: با توجه به امکاناتی که در مراکز علمی کاربردی خوزستان وجود دارد، نشستهایی با هیأتهای آموزشی عراق برگزار نموده ايم که در زمینهی حفاری و نفت و گاز باتوجه به امکانات مهارتی خوب در استان، از عراق در مرکز علمی کاربردی حفاری دانشجو پذیرش نماييم.